home

Wie zijn wij?


Ik ben Zuid-amerikaanse (half Surinaams en half Nederlands) jongen (geboren 1994) en eerlijk gezegd bij toeval met massages in aanraking gekomen. Een paar jaar geleden werd ik voor de ‘fun’, gevraagd door vrienden en kennissen om ze te masseren. Uiteindelijk was dit zo bevallen dat er via mond op mond reclame een grotere groep ontstond die opeens geïnteresseerd waren in massages van mij. Steeds kreeg ik positieve reacties, het was puur als hobby maar ik merkte al snel dat ik er gevoel voor had.
Op dat moment besloot ik een opleiding te gaan doen als masseur. Ondertussen heb ik mijn diploma’s en sinds die periode heb ik heel wat mensen massages mogen geven. Mijn opinie is: Masseren doe je met je verstand en je gevoel, je hoofd en je hart. Gedegen kennis van de menselijke anatomie is naast het goed uitvoeren van de massagetechnieken belangrijk om doelgericht en effectief te kunnen masseren, maar een behandeling waarbij je de ander ook op een dieper niveau weet te raken staat of valt voornamelijk bij de mate waarin je je kunt verbinden.
Wat het leuk maakt om een massage te geven is dat het bij de één genezend werkt, bij de ander verzachtend, maar altijd heel ontspannend is. Zodoende heb ik een massageplaats opgericht, een plaats voor iedereen (mijn collega masseert ook dames, ikzelf niet) tot en met 65 jaar, ons motto luidt dan ook: fun, relaxing and multicultural treatment.

Kan je wel wat meer energie gebruiken? Of wil je gewoon eens lekker ontspannen? Doe jezelf een plezier en boek een massage! Klik in ons menu op Diensten of bel direct 068 - 2635994.

Één ding is zeker bij massageplaats: alle aandacht is voor jou! Ongeacht je afkomst, je kleur, je geloof, je seksualiteit, man (of vrouw - mijn collega masseert ook dames) tot 65 jaar. De massage wordt afgestemd op jouw unieke wensen