home

SportmassageEr wordt veel en intensief getraind waarbij het individu zijn grenzen soms overschrijdt. De meeste sporters hebben na een blessure de neiging om te snel weer volop mee de doen terwijl ze daar (nog) niet aan toe zijn. Juist in het traject tussen volledige genezing en weer geheel mee kunnen doen, wordt deze massage geadviseerd. Vermoeidheid en/of overbelasting kunnen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage richt zich op de verbetering en het onderhouden van de conditie van uw spieren. Daarom wordt tijdens een sportmassage meer druk uitgeoefend dan tijdens een ontspanningsmassage. Op verzoek krijgen lichaamsdelen waar u last van heeft extra aandacht. Hierdoor herstelt het lichaam sneller en zullen uw (sport)prestaties verbeteren. De diverse massagetechnieken en intensiteit zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren en activeert de afvoer van afvalstoffen om zo de kans op blessures te verminderen. Het regelmatig ondergaan van een sportmassage is goed voor lichaam & geest.


Sportmassage 30 min

Een sportmassage van 30 minuten stimuleert de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller uit het spierweefsel worden afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden opgenomen. Door een sportmassage zijn kans op blessures minimaal. tarief: 40 euro - 18 tot 65 jaar.

  >>> Reserveer direct

Sportmassage 60 min

Boekt u een sportmassage van 60 minuten, dan is er gelegenheid om uitgebreider in te gaan op uw wensen en uw probleemgebieden nog meer aandacht te geven. tarief: 70 euro - 18 tot 65 jaar.

  >>> Reserveer direct